Ravintovalmennus

Oli sitten tavoitteesi laihtua, kiinteytyä, saada massaa tai kunnon kohottaminen, ruokavaliolla on erityisen suuri merkitys tavoitteesi toteuttamisessa. Saat paremmin tuloksia aikaiseksi kiinnittämällä huomiota treenin lisäksi myös ruokavalioon. Ruokavalion vaikutukset näkyvät selkeästi myös terveydessäsi, minkä vuoksi ruokavalio on tärkeä tekijä eliniänodotteessasi. Minulta saat yksilölliset juuri sinulle tehdyt ruokavaliosuunnitelmat. Ravitsemuspaketteja voidaan tarvittaessa räätälöidä ja hinnoitella tavoitteidesi mukaisiksi.

Ravitsemus- palvelut

Ruokavalio kuntoon
(169 e)

Ruokavalio kuntoon -ruokavalioon sisältyy ravintoainearvojen oikean määrän ja energiantarpeen tarkistus yksilöllisesti sinulle sekä tavat niiden saavuttamiseksi. Settiin kuuluu ruokapäiväkirjan toteutusohjeet puhelimitse (ilmainen 30min), asiakkaan ruokapäiväkirjan analysointi sekä kirjalliset ruokavalio-ohjeet.

Lihasta ja voimaa (259 e)

Lihasta ja voimaa -ruokavalio sopii sinulle, jos tavoitteesi on kasvattaa massaa/lihaksia/voimaa. Settiin sisältyy ravintoainemäärien sekä kaloreiden tarkistus sekä niiden saannin suunnittelu sinulle sopivaksi. Setti sisältää ruokapäiväkirjan toteutusohjeet puhelimitse (ilmainen 30min), ruokapäiväkirjan analysoinnin, kirjalliset ruokavalio-ohjeet sekä ruokavalion läpikäynnin yhdessä suullisesti (60min).

Terveellisesti ja tehokkaasti liikakilot pois (259 e)

Terveellisesti ja tehokkaasti liikakilot pois -ruokavalio sopii sinulle, joka haluat kiinteytyä tai laihtua terveellisillä keinoilla ja haluat pitää kilot poissa jatkossakin. Tähän settiin sisältyy ruokapäiväkirjan toteutusohjeet puhelimitse (ilmainen 30 min), asiakkaan ruokapäiväkirjan analysointi, kirjalliset ruokavalio-ohjeet sekä ruokavalion läpikäynti yhdessä suullisesti (60min).

Maksaminen onnistuu myös Mobilepaylla, Smartumilla sekä Edenredillä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: