Kuka on Julia Wellness

Julia Jaanila

Olen ihmisläheinen ja empaattinen valmentaja. Olen valmistunut auktorisoiduksi personal traineriksi vuonna 2020. Olen opiskellut Itä-Suomen yliopistossa liikunta- ja terveystieteitä sekä ravitsemustieteitä.

Olen erityisen kiinnostunut toimimaan naisten valmentajana. Naisena osaan samaistua naisasiakkaiden kohtaamiin haasteisiin sekä neuvoa heitä omia kokemuksiani hyödyntäen. Erityinen tavoitteeni on edistää asiakkaideni terveellistä elämäntapamuutosta. Olen hyvin kiinnostunut ihmisistä ja terveydestä, minkä vuoksi ammattini on kutsumukseni.

Olen itse löytänyt terveellisen elämäntavan useampi vuosi sitten, mikä on parasta mitä minulle on tapahtunut. Haluankin jakaa siitä tietoa ja auttaa muitakin ihmisiä löytämään heille sopivan, terveellisen elämäntavan. Tärkeintä on, että yhteinen elämänmuutosprojektimme on mukava kokemus, tuloksellinen ja että saavutetut tulokset ovat pysyviä. Jos haluat rennon, mutta tarkan sekä tunnollisen apurin elämänmuutokseesi, otathan yhteyttä!

Mikä tahansa on mahdollista, kun vain uskoo ja tekee sen eteen työtä. Minä pidän siitä myös huolen.

”Super hyvä, ammattitaitoinen ja innostava personal trainer! Ihanan rauhallinen, mutta tarvittaessa myös jämäkkä. Julian kanssa on helppo tulla toimeen. Voin suositella lämmöllä Juliaa personal traineriksi tai ruokavaliovalmentajaksi! Etenkin HIIT-ulkotreenit ovat olleet ihan super ja siellä on ollut mahtava meininki!”

-Maiju

”Julian treeneissä käy kaikentasoisia treenaajia. Urheilen itse useasti viikossa ja koen saavani tarpeeksi haastetta kokovartalon HIIT-treenissä. Treenit sisältävät kuitenkin aina helpotetut liikkeet ja niitä voi tehdä matalalla kynnyksellä, sillä treeneissä on mukava ja avoin ilmapiiri. Suosittelen lämpimästi!”

– Irene

%d bloggaajaa tykkää tästä: